Hei ihanaa, että löysit sivuilleni!

Olen elämässäni saanut usein kuulla olevani rohkea.

 

Rohkeudesta ajattelen, ettei sitä ole jaossa toisille enemmän kuin toisille. Sen saa jokainen käyttöönsä ottamalla omat askeleensa. Tekemällä pelosta huolimatta juuri niitä asioita, jotka saavat sydämen intohimoisesti sykkimään. Yritykseni on syntynyt juuri tästä rohkeudesta, kuplivasta luovuudestani ja erityisesti rakkaudestani ihmisten auttamiseen. Minun missioni on täällä rohkaista sinua olemaan juuri sitä mitä olet niin työssä, yrittäjänä kuin ihmisenä ja elämään itsellesi merkityksellistä elämää. ​

Minulle on tärkeää tehdä asioita intohimolla, täydellä sydämellä, omana itsenään, ja oikeasti olla kiinnostunut ihmisestä ja hänen tarpeistaan. Valokuvaajana pääsen auttamaan ihmisiä näkemään itsensä aitona ja ainutlaatuisena sekä luomaan heille muistoja oman elämän merkityksellisistä hetkistä. Suunnittelijan työssä rohkaisen yrittäjiä erottautumaan juuri itsenään. Autan heitä rakentamaan aidosti merkityksellisiä ja omannäköisiä brändejä, luomaan ainutkertaisia asiakaskokemuksia asiakkailleen ja näin kehittämään yritykselleen kestävää kilpailuetua menestyksen tiellä.

 

 Rohkeasti sinä, on tie menestykseen ja aitoon onnellisuuteen!

Maikki Wuoristo

valokuvaaja Maikki Wuoristo

Valokuvaaja, mediatuottaja (AMK), visuaalisen viestinnän suunnittelija, sisustussuunnittelija ja myynnin johtamisen ammattimimmi :)