Designer's Desk

VISUAALINEN ILME ANTAA BRÄNDILLE MUODON

Brändin suunnittelun ja kehittämisen lisäksi voimme työstää konkreettisia toteutuksia.

Tarjoan sinulle erilaisia ratkaisuja, jotta brändisi visuaalinen ja strateginen viesti olisi saumaton.

 

GRAAFINEN SUUNNITTELU

Visuaalinen identiteetti on yrityksen näkyvin osa, kaikki mitä voit aistein havaita. Brändisi merkitys muutetaan tyylikkäiksi elementeiksi, josta muodostuu yrityksesi visuaalinen sisältö. 

Graafista suunnittelua yrityksesi tarpeisiin 

 • Logo

 • Käyntikorttien suunnittelu

 • Typografia

 • Mainokset

 • Julisteet

 • Mainokset

 • Katalogit, oppaat, esitteet ja kuvastot

 • Digi ja printtimateriaalit 

Graafinen suunnittelu Graafinen suunnittelija

 

VALOKUVAUS

Kuvaan yrityksille brändi-, lifestyle- ja tuotekuvia käytettäväksi sosiaaliseen mediaan, verkkosivuille sekä muuhun markkinointiin. 

Valokuvat eivät ole vain kuvia, vaan ne auttavat kertomaan tarinoita ja myymään brändiäsi. Ja tärkeimpänä tehtävänään ne saavat ihmiset tuntemaan. Brändikuvaus on parhaimmillaan kuvaus, joka kertoo yrityksen tarinaa monipuolisesti. Kuvauksen taustalla on selkeä visuaalinensuunnitelma ja josta lopputuotteena saadaan juuri sinun tarpeisiin haluttua kuvamateriaalia. 

Yleensä brändikuvaus on yhden päivän rento kuvauspäivä, jossa valokuvaamme sinulle kaikki tarvitsemasi kuvat. Suunnittelemme päivän etukäteen, jotta kuvien värit, asettelu ja tunnelma vastaavat tarpeita ja  brändiäsi. Juuri oikealla tavoin houkuttelevat sinun unelma-asiakkaitasi. Lopputuloksena sinulla on yhtenäinen visuaalinen ilme verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa kuin mainoksissa ja mitä mukavampaa kuin saada valmis kuvapankki, joka tuntuu ja näyttää omalta.

 

Jokainen kuvausprojekti on erilainen ja yritysten kuvatarpeet ja kuvamäärät vaihtelevat, siksi teen mielelläni räätälöidyn kuvapakettitarjouksen tarpeidenne perusteella. 

BRÄNDIKUVAUS TUOTEKUVAUS LIFESTYLEKUVAUS

 

VERKKOSIVUT & MEDIA

Helposti käytettävät, selkeät ja toimivat verkkosivut ovat monen yksin yrittäjän toiveena.

Varsinkin kun aikaa ei ole tuhlattavaksi tekniseen opetteluun.  Minulla on kokemusta useista erilaisista verkkokauppojen julkaisualustoista ja osaan neuvoa niiden valinnassa erilaisiin tarpeisiin.

 

Verkkosivujen rakentamiseen käytän visuaalisesti näyttäviä ja selkeitä alustoja kuten Wix ja Squarespace. Perustan ja kehitän myös sosiaalisen median kanavia. Isommissa projekteissa kasaan tiiimin juuri sinun tarpeisiin. Ota yhteyttä !

 • Kotisivujen graafinen suunnittelu

 • Käyttäjäystävälliset kaikilla laitteilla toimivat kotisivut

 • Yhtenäiset sosiaalisen median kanavat

 • verkkokaupan visuaalinen suunnittelu

 

TILASUUNNITTELU

Toimivat, näyttävät ja käyttäjälähtöiset tilat kertovat asiakkaillesi yrityksestäsi ja tukevat brändiäsi.

Hyvin suunniteltu toiminnallisuus lisää työhyvinvointia ja tehokkuutta, kun ihmisten kohtaamiset sujuvat tiloissa. Kokonaisuus on merkittävä osa asiakaskokemusta.

Suunnittelun lähtökohtana on liiketoimintasi tarpeet ja tavoitteet. Tavoitteena tietysti lisätä toimivuutta ja tuottavuutta. Suunnittelen brändisi näköisiä, toimivia tiloja, joissa on otettu huomioon yrityksen visuaalinen ilme, kohderyhmä ja henkilökunta.