Vauvojen värikylpy Studio Wisuals

VAUVOJEN VÄRIKYLPY®

Värikylpy-taidetyöpaja on lapsen ja aikuisen yhteinen tutkimusmatka taiteen maailmaan

Lapsilähtöinen taidetyöpaja, johon osallistutaan yhdessä oman läheisen aikuisen kanssa. Työpajassa edetään värien ja materiaalien tarkastelusta ja havainnoinnista,  itse taiteen tekemiseen. Tärkeintä on vauvan ja aikuisen yhteinen kiireetön yhdessä olo, rauhallinen maailman ihmettely, kokeilu ja elämykset taiteen parissa.

Värikylpy-työpajat on suunnattu n. 4-12 kuukauden ikäisille vauvoille ja heidän perheilleen. Työpajaryhmään mahtuu mukaan 6 vauvaa ja aikuista.

 

Vauvojenvärikylpy ryhmässä tutustumme ja koemme moniaistisesti yhteisen matkan vaihtuvien teemojen mukaan kolmena (3x) sunnuntaina. Tutkimme värejä ja materiaaleja ja vauvat pääsevät taiteilemaan elintarvikepohjaisin maalein käyttäen kehoaan tai erilaisin välinein. Kurssilla leikimme, herättelemme aisteja ja tehdään taidetta kaikki omalla tyylillä. Pääasiana ei ole toteutuksen suoritus, vaan aistiminen ja kokeminen yhdessä aikuisen kanssa. Jokainen lapsi osallistuu taidetyöskentelyyn aina omalla tavallaan.

 

Yksi työpaja kestää 45 min alku vaatteiden vaihdosta, virittäytymiseen, maalaamiseen ja loppupesuihin. Vanhempi tuntee lapsensa parhaiten ja työskentely lopetetaan työpaja-ajan puitteissa vauvalle sopivalla hetkellä vauvan vireystilan ja tarpeiden mukaan. 

Syksylle 2022 vauvaryhmiä on tulossa 4 kpl, jokainen ryhmä taiteilee 3x sunnuntaina syksyllä. Hinta 45€/kurssi. Ilmoittautuminen on sitova ja se vahvistetaan kurssimaksun maksamalla (lasku).

Tervetuloa mukaan viettämään värikylpy-sunnuntaita rennossa ja luovassa tunnelmassa!