Studio Wisuals

Tervetuloa sivuilleni!

 

Ihmisten kuvaaminen aidoimmillaan on intohimoni. Rakastan luonnonvaloa, sen kaikissa erilaisissa muodoissa.  Inspiraatiota kuvaamiseen saan ihmisistä, lapsista, rakkaudesta, aidoista tarinoista ja ihan tavallisesta elämästä. Kuvaustyyliäni voisin kuvailla vaikka lämpöiseksi ja rennon karamelliseksi. 

Kuvaan 90% luonnonvalolla, koska rakastan sen pehmeyttä ja tunnelmaa. Lokaationa voi olla miljöössä mikä tahansa.  Talven kuvaukset ja vastasyntyneet kuvaan omassa studiossani Salon keskustassa. Studioni olen sisustanut hieman boheemiksi keitaaksi, josta löytyy rekvisittaa ja erilaisia lainavaatteita lapsille sekä naisille. Voit tutustua studiooni lisää täältä

Voit tutustu lisää kuviini portfoliossa sekä sosiaalisessa mediassa. Ja mikäli tuntuu, että olisin kuvaaja just sulle, ota rohkeasti yhteyttä 🧡 kerron mielelläni lisää kuvauksista.

Alla voit liittyä postituslistalleni, niin saat ensimmäisenä tiedon tulevista kuvauksista ja tapahtumista! Esimerkiksi tulevat  minikuvauspäivät!

Tervetuloa  kuvaukseen  kanssani!

Kiitos tilauksesta

valokuvaaja Maikki Wuoristo

Ainutlaatuiset hetket & ikuiset muistot

Valokuvaus salo, Valokuvaaja Salo, vauvakuvaaja salo, newbornkuvaus salo, Lasten valokuvaus, hääkuvaus, lapsikuvaus salo, odotuskuvaus salo

Valokuvaaja Maikki Wuoristo

Newbornkuvaus Studio Wisuals

Kuvaan rakkautta, sen kaikissa muodoissa 🧡

Kuvaan pääasiassa vastasyntyneitä vauvoja, perheitä, lapsia, pareja, hääpotretteja sekä henkilö/muotokuvia. 

 

Valokuvaus

 

Tutustu kuvauksiin täältä