top of page

Rento hetki yhdessä

Perhekuvaus on rento ja hauska perheen pieni seikkailu. Naurua, hassuttelua, leikkiä, yhdessäoloa,  jolloin te saatte keskittyä täysin toisiinne.

 

Kuvauksessa etenemme lasten tahdissa rennosti ja hauskuutellen. Kuvista haluan välittyvän aitoja hetkiä, tunnetta ja jokaisen omaa persoonaa. Ei siis turhaan kannata huolehtia lasten käytöksestä, kaikki tunteet saavat näkyä.

 

Minä kuvaajana ohjaan ja opastan teitä läpi koko kuvauksen. Mitään ei tarvitse etukäteen osata. Saatte tehdä ja touhuta, minä seuraan, ohjeistan ja etsin parhaat kuvakulmat.  Kuvaamme perhettänne useilla eri variaatioilla yksin ja yhdessä.  Kuvauksesta syntyy iso galleriallinen kuvia aidoista hetkistä, joissa teidän välinen yhteys ja rakkaus näkyvät. Perhekuvaus voidaan toteuttaa studiolla tai valitsemassanne miljöössä.

perhekuvaus studio Wisuals
perhekuvaus studio wisuals

Family- Perhekuvaus

Perhekuvauksessa taltioimme aitoja elämän hetkiä, jossa teidän välinen yhteys ja rakkaus näkyvät. Lämpöisiä ja eläväisiä kuvia rakkaimmistasi yhdessä. Kuvamuistot ovat ikuinen matka juuri tähän elämänvaiheeseen ja sen suuriin tunteisiin.

Perhekuvauksesta syntyy galleriallinen rakkauden täyteisiä kuvia yksityiskohtineen, joista mitään ei tarvitse jättää valitsematta.

perhekuvaus studio wisuals

Mitä perhekuvaus sisältää?

  • Kuvauksen suunnittelun toiveiden mukaan

  • Lainavaatteiden ja rekvisiitan käytön

  • Rennon ja mukavan kuvauksen kanssani

  • Kokonainen galleriallinen ihanimpia kuvia valmiiksi viimeisteltynä (+ 60 kpl)

  • Kuvaus on mahdollista maksaa myös osissa

450€

Miljöö vai studio

Luonto on upea ja monimuotoinen kuvauspaikka, joka muuttaa muotoaan vuoden ympäri. Kuvaan perhekuvia miljöössä toukokuusta lokakuuhun ja säiden salliessa aina ympäri vuoden.

 

Kesällä perhekuvaus sijoittuu iltaan auringonlaskun aikaan, jolloin valo on upeimmillaan ja kuviin välittyy täydellisen pehmeä ja lämmin tunnelma. Pienten lasten kanssa tämä saattaa vaatia pieni extra-päikkäreitä, mutta lupaan niiden olevan sen arvoisia. Perhekuvaus miljöössä voidaan toteuttaa monenlaisissa eri ympäristöissä.

Studio sopii perhekuvaukseen ympäri vuoden. Studiollani on lämmin, kodikas ja ripauksen boheemifiilis lämpöisineen ja luonnoliseen väreineen. 

perhekuvaus studio wisuals

Valokuvaus

Valokuvaaja Maikki Wuoristo

Perhekuvauksen varaaminen

Perhekuvaus voidaan varata suoraan alta olevan online-varauksen kautta studioon tai miljööseen. Valitsette vain teille sopivan vapaan ajan ja täytätte yhteystiedot. Vahvistan varauksen teille ja lähetän teille sähköpostitse valmistautumisohjeet perhekuvaukseen sekä varausmaksun 100€ osuudesta laskun. Varausmaksu vahvistaa varauksenne ja sen osuus vähennetään loppulaskusta. Loppulasku laskutetaan kuvauksen jälkeen.

 

Jos ajanvarauksesta ei löydy teille sopivaa aikaa kuvaukseen, niin laita rohkeasti viestiä niin yritetään löytää sopivampi perhekuvaus aika yhdessä.

bottom of page