top of page

Rento hetki yhdessä

Perhekuvaus on rento ja hauska perheen pieni seikkailu. Naurua, hassuttelua, leikkiä, yhdessäoloa,  jolloin te saatte keskittyä täysin toisiinne.

 

Kuvauksessa etenemme lasten tahdissa rennosti ja hauskuutellen. Kuvista haluan välittyvän aitoja hetkiä, tunnetta ja jokaisen omaa persoonaa. Ei siis turhaan kannata huolehtia lasten käytöksestä, kaikki tunteet saavat näkyä.

 

Kuvausaikaa on 1 -2 tuntia riippuen perheen koosta ja kuvauspaikasta. Minä kuvaajana ohjaan ja opastan teitä läpi koko kuvauksen. Mitään ei tarvitse etukäteen osata. Saatte tehdä ja touhuta, minä seuraan, ohjeistan ja etsin parhaat kuvakulmat.  Kuvaamme perhettänne useilla eri variaatioilla yksin ja yhdessä.  Kuvauksesta syntyy iso galleriallinen kuvia aidoista hetkistä, joissa teidän välinen yhteys ja rakkaus näkyvät. Perhekuvaus voidaan toteuttaa studiolla tai valitsemassanne miljöössä.

perhekuvaus studio Wisuals
perhekuvaus studio wisuals

Family- Perhekuvaus

Perhekuvauksessa taltioimme aitoja elämän hetkiä, jossa teidän välinen yhteys ja rakkaus näkyvät. Lämpöisiä ja eläväisiä kuvia rakkaimmistasi yhdessä. Kuvamuistot ovat ikuinen matka juuri tähän elämänvaiheeseen ja sen suuriin tunteisiin.

Perhekuvauksesta syntyy galleriallinen rakkauden täyteisiä kuvia yksityiskohtineen, joista mitään ei tarvitse jättää valitsematta.

perhekuvaus studio wisuals

Mitä perhekuvaus sisältää?

  • Kuvauksen suunnittelun toiveiden mukaan

  • Lainavaatteiden ja rekvisiitan käytön

  • Rennon ja mukavan n. 1 h kuvauksen kanssani

  • Kaikki ihanimmat kuvat valmiiksi viimeisteltynä verkkogalleriaan (+50 kpl)

  • Kaksi 15x20cm Fine Art printtiä tai yhden 21x30cm Fine Art printin

  • Kuvaus on mahdollista maksaa myös osissa

390€

Miljöö vai studio

Luonto on upea ja monimuotoinen kuvauspaikka, joka muuttaa muotoaan vuoden ympäri. Kuvaan perhekuvia miljöössä toukokuusta lokakuuhun ja säiden salliessa aina ympäri vuoden.

 

Kesällä perhekuvaus sijoittuu iltaan auringonlaskun aikaan, jolloin valo on upeimmillaan ja kuviin välittyy täydellisen pehmeä ja lämmin tunnelma. Pienten lasten kanssa tämä saattaa vaatia pieni extra-päikkäreitä, mutta lupaan niiden olevan sen arvoisia. Perhekuvaus miljöössä voidaan toteuttaa monenlaisissa eri ympäristöissä.

Studio sopii perhekuvaukseen ympäri vuoden. Studiollani on lämmin, kodikas ja ripauksen boheemifiilis lämpöisineen ja luonnoliseen väreineen. 

perhekuvaus studio wisuals

Valokuvaus

Valokuvaaja Maikki Wuoristo