top of page

Motherhood- Odotuskuvaus

Edessä on hetkiä, jotka mullistavat koko elämän. Nämä tunteet ja muutokset vaikuttavat meihin syvästi. Odotuskuvaus on tärkeimpiä muistoja tästä lyhyestä ajanjaksosta. Nämä ovat juuri niitä hetkiä, jotka muuttivat elämän ja joita haluatte vaalia ikuisesti.

Odotuskuvaus kanssani

Odotuskuvaus toteutetaan yleensä raskausviikoilla 30-36 tai silloin kun se sinusta tuntuu hyvältä. Liian aikaista tai myöhäistä aikaa ei ole ennen vauvan syntymää. Raskaus kuvaukseen voit tulla yksin, puolisosi tai perheesi kanssa.

 

Odotuskuvaus etenee rennosti jutustellen ja kuvaten. Sinun/teidän ei tarvitse osata poseerata, minä kuvaajana ohjeistan ja opastan rennosti läpi kuvauksen. Meillä on 1 -2 tuntia kuvausaikaa riippuen perheenne koosta ja kuvauspaikasta

Odotusajan kuvaus voidaan toteuttaa studiollani Salossa tai jossakin valitsemassanne miljöössä. Minulta löytyy kuvaukseen lainattavaksi paljon erilaisia mekkoja, joissa vatsa korostuu kauniisti. Mekkoihin voit tulla tutustumaan studiolle myös etukäteen. 

 

Motherhood-odotuskuvauksesta syntyy iso galleriallinen kuvia teidän odotuksesta, raskasuvatsasta ja kaikista yksityiskohdista. Nämä ovat kuvia, joissa teidän välinen yhteys ja rakkaus ovat keskiössä. Kaikki kuuluvat hintaan, mitään ei tarvitse jättää valitsematta. Täydellinen muisto, maailman jännittävimmästä elämänvaiheesta.

odotuskuvaus studio wisuals

Mitä odotuskuvaus sisältää?

  • Kuvauksen suunnittelun toiveiden mukaan

  • Lainavaatteiden ja rekvisiitan käytön

  • Rennon ja mukavan n.1h kuvauksen kanssani

  • Kaikki ihanimmat kuvat valmiiksi viimeisteltynä verkkogalleriaan (+50 kpl)

  • Kaksi 15x20cm Fine Art printtiä tai yhden 21x30cm Fine Art printin

  • Kuvaus on mahdollista maksaa myös osissa

390€ 

odotuskuvaus studio wisuals

Miljöö vai studio

Molemmat ovat rakkaita minulle, kumpi on enemmän sinua?

Luonto on upea ja monimuotoinen kuvauspaikka, joka muuttaa muotoaan vuoden ympäri. Kuvaan odotuskuvia miljöössä toukokuusta lokakuuhun ja säiden salliessa aina ympäri vuoden.

 

Kesällä odotuskuvaus sijoittuu iltaan auringonlaskun aikaan, jolloin valo on upeimmillaan ja kuviin välittyy täydellisen pehmeä ja lämmin tunnelma. Odotuskuvaus miljöössä voidaan toteuttaa monenlaisissa eri ympäristöissä.

Studio sopii odotuskuvaukseen ympäri vuoden. Studiollani on lämmin, kodikas ja ripauksen boheemi fiilis lämpöisine ja luonnollisine väreineen. 

odotuskuvaus studio wisuals
odotuskuvaus studio wisuals