top of page

Newbornkuvaus- elämän ensi hetkiä

Newbornkuvaus on rauhallinen ja rento, vauvan tahdissa etenevä kuvaus pienestä vastasyntyneestänne. Kuvauksessa ikuistetamme teidän perheen ensihetkiä ja tunnelmia uudella kokoonpanolla. 

 

Vauvakuvaus toteutetaan kodinomaisessa, lämmitetyssä studiossani Salon keskustassa. Saavutte vain paikalle kuvauspäivänä ja sen jälkeen teillä vanhemmat, on rooli rentoutumisessa. Te saatte ihastella tuoretta vauvaanne nauttienkahvista ja herkuista.  Tai ottaa vaikka päiväunet sohvalla, kun minä pidän huolen suurimmasta aarteestanne. 

 

Vastasyntyneen kuvaukseen varataan aika 2-3 tuntia. Kuvaamme vauvaa yksin sekä perheen kanssa erilaisissa variaatioissa. Teidän ei tarvitse osata mitään, minä ohjaan ja opastan turvallisesti jokaiseen asentoon. Vauvakuvauksessa minulle on ensisijaisen tärkeää vauvan turvallisuus. Kuvaukseni kulkevat aina vauvan tahdissa ja asettelemani kuvat ovat kokemuksen ja koulutuksen mukaan tarkoin harkittuja. Studiollani käytössä on laaja valikoima erilaista rekvisiittaa; koreja, vilttejä, kapaloita, bodeja, rusetteja ja myssyjä sekä erilaisia asuja. Myös muut lainavaaterekin vaatteet ovat käytössänne.

 

Kuvauksesta syntyy kokonainen galleria ihastuttavia kuvia teidän ensi hetkistä perheenä, joista mitään ei tarvitse jättää valitsematta. Vastasyntyneen kuvaukseen kuuluu myös perhekuvat ja sisaruskuvat.

Kuvaus on hyvä varata jo hyvissä ajoin silloin kalenteristani on varattu teille juuri oikeaan aikaväliin paikka. Lopullinen newbornkuvaus aika sovitaan aina vauvan syntymän jälkeen.

Newbornkuvaus

Uuden elämän ensi hetkiä. Vauva on pieni vastasyntynyt vain ohikiitävän hetken. Newbornkuvaus on korvaamattoman arvokas muisto vauvan ensimmäisistä hetkistä ja teidän ensimmäisistä hetkistä perheenä. Nämä kuvat ovat muistoja, joiden kautta pääsette aina uudestaan palaamaan näihin tunnelmiin. Vangitsen kuviinne kaikki ne tunteet ja onnen, joka heräsi eloon pienen aarteenne syntymässä.

newbornkuvaus Studio Wisuals

Mitä Vauvakuvaus sisältää?

  • Valmistautumisohjeet kuvausta varten

  • Kuvauksen suunnittelun toiveiden mukaan

  • Lainavaatteiden ja rekvisiitan käytön perheelle ja vauvalle

  • Rennon ja mukavan 2-3h kuvauksen kanssani lämmitetyssä studiossani

  • Kaikki ihanimmat kuvat valmiiksi viimeisteltynä verkkogalleriaan (+50 kpl)

  • Kaksi 15x20cm Fine Art printtiä tai yhden 21x30cm Fine Art printin

  • Kuvaus on mahdollista maksaa myös osissa

490€

Valokuvaaja Maikki Wuoristo

Vauvakuvauksesta syntyy galleriallinen rakkauden täyteisiä kuvia yksityiskohtineen, joista mitään ei tarvitse jättää valitsematta.