Hei ihanaa, että löysit sivuilleni!

Kahvinautiskelija ja äiti x 3. Rakastan auringonlaskuja, remontteja, matkustamista sekä kaikkia juhlia maasta taivaaseen. Ihmisten kuvaaminen on ollut aina intohimoni ja valokuvaajana työskentely suurin haaveeni ikinä. Lapsena ja nuorena olin tunnetusti aina se, joka pyöri kamera kädessä ja tallensi kaikki nolotkin tilanteet kuva-albumeiksi. Lukiossa vietin aikani pimiössä ja ylioppilaslahjaksi sain ensimmäisen filmijärkkärin. Vuosia on tullut ja mennyt, eikä tuo intohimo ole vieläkään sammunut. Olen äärimmäisen onnellinen, että saan tehdä tätä unelmaani työkseni, pysäyttää aikaa elämästä ja rakkaudesta kaikkine sävyineen.

Minulle on tärkeää tehdä asioita intohimolla, täydellä sydämellä, omana itsenään, ja oikeasti olla kiinnostunut ihmisestä ja hänen tarpeistaan. Valokuvaajana pääsen auttamaan ihmisiä näkemään itsensä aitona ja ainutlaatuisena sekä luomaan heille muistoja oman elämän merkityksellisistä hetkistä. Suunnittelijan työssä rohkaisen yrittäjiä erottautumaan juuri itsenään. Autan heitä rakentamaan aidosti merkityksellisiä ja omannäköisiä brändejä, luomaan ainutkertaisia asiakaskokemuksia asiakkailleen ja näin kehittämään yritykselleen kestävää kilpailuetua menestyksen tiellä.

 

 Rohkeasti sinä, on tie menestykseen ja aitoon onnellisuuteen!

valokuvaaja Maikki Wuoristo

Maikki Wuoristo

Valokuvaaja, mediatuottaja (AMK), visuaalisen viestinnän suunnittelija, sisustussuunnittelija ja myynnin johtamisen ammattimimmi :)