Hei, olen Maikki

Valokuvaaja, suunnittelija ja sisällöntuottaja. Sellainen luovan alan monitoimija. Studio Wisuals on suunnittelutoimistoni, joka toteuttaa näitä visuaalisia projekteja niin yrityksille, henkilöbrändeille kuin yksityishenkilöille. 

 

Minä uskon aitouteen, rohkeuteen ja tunteisiin. Kun joku tuntuu oikealta, se on sitä – niin työssä kuin elämässäkin. Rohkeus on avata sydämensä muille. Rohkeus jakaa unelmansa, ajatuksensa ja ideansa. Rohkeus olla aito oma itsensä. 

 

Me teemme valintoja eri palveluiden ja brändien suhteen usein samalla tavalla kuin arvioimme ja tutustumme uusiin ihmisiin. Usein tiedostamatta tunteilla. Kun ulkokuori on nähty, kiinnittyy huomiomme siihen kaikkeen muuhun; persoonaan, asenteisiin, arvoihin, äänensävyyn, maineeseen ja tarinoihin. Joukosta valikoituu ne, joiden kanssa oikeasti klikkaa yhteen.

 

Ihmisläheisyys, sielukkuus ja aitous sytyttää ja vetää puoleensa, ne luovat merkitystä. Siksi ihmiset valitsevat ne, joiden arvot ja  merkityksellisyys ovat selkeitä ja tuntuvat kuin omalta. Työskennellessäni mietin työstettävää asiaa sinun ja liiketoimintasi kannaltasi.

Miten voin ilmentää työhön sinun haluamasi viestin, sinun arvosi ja merkityksellisyyden parhaalla mahdollisella tavalla. 

Jos sinusta tuntuu, että olisin etsimäsi suunnittelija, kuvaaja, graafikko tai sparraaja, olisi ihana jutella. Toimistoni on Salossa, mutta sinä voit olla maantieteellisesti missä vain.

-Maikki

Hei  tervetuloa sivuilleni!

Studio Wisuals on yhden naisen luovan alan yritys ja sen takaa löydyn minä, Maikki.

Wisuals tarjoaa erilaisia brändin visuaalisen suunnittelun palveluita, valokuvausta sekä mediapalveluita. Autan pienyrittäjiä rakentamaan merkityksellisiä brändejä sekä tekemään tuloksellista markkinointia.

Minun intohimonani on aina ollut visuaalisesti mielenkiintoiset asiat. Olen omalla matkallani lähtenyt vihdoin tätä intohimoani kohti ja kouluttautunut monipuolisesti liiketoiminnan sekä luovien alojen ammatteihin. 

Yritykseni on syntynyt rohkeudesta, rakkaudesta ja luovuudesta. Haluan tarjota elämyksiä ja rohkaista juuri sinua löytämään oma uniikki tyylisi. Olen täällä auttamassa sinua oman merkityksellisen brändin kanssa, jotta sinä menestyt omassa työssäsi.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Pinterest

©2021 STUDIO WISUALS