top of page
Studio Wisuals

Kuvausehdot

K U V A U S E H D O T & I N F O

 

Asiakas tutustuu kuvausehtoihin ennen kuvausta. Kuvausajan varaamalla asiakas hyväksyy kuvausehdot.

1. Valokuvaaja

Asiakas on tutustunut kuvaajan kuviin ja hyväksyy kuvaajan mukaisen kuvaustyylin sekä tavan jälkikäsitellä kuvat. Asiakas hyväksyy, että kuvaajan tyyli voi muuttua. Kuvien peruskäsittely kuuluu kuvauksen hintaan.

2. Kuvien oikeudet & jakaminen

Tekijänoikeudet säilyvät aina valokuvaajalla ja valokuvaajalla oikeus käyttää kaikkia otettuja kuvia omassa portfoliossa, markkinoinnissa sekä oikeus osallistua myös mahdollisiin kilpailuihin.

 

Valokuvaaja sitoutuu kunnioittamaan asiakkaan yksityisyyttä ja käyttämään tilanne kohtaista harkintaa kuvien esillepanossa, mikäli et halua kuviasi jaettavan sovitaan tästä aina erikseen. Valokuvaaja ei luovuta henkilökuvienne käyttöoikeuksia kolmansille osapuolille ilman erillisiä sopimuksia.

 

Asiakas saa ostamiinsa valokuviin käyttöoikeudet omaan yksityiskäyttöön. Valokuvia saa luonnollisesti kehittää ja tulostaa rajattomasti omaan käyttöön sekä esittää/jakaa esimerkiksi sukulaisilleen.

 

Kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia, jolloin niitä ei saa muokata, myydä tai käyttöoikeutta luovuttaa kolmannelle osapuolelle ilman valokuvaajan lupaa. Kaupallinen käyttö ilman erillistä sopimusta on kielletty. Kaupalliseksi käytöksi luetaan kaikki yritysten markkinointi niin painetussa kuin digitaalisessa mediassa, mukaanlukien lehtikäyttö.

 

Jos valokuvia julkaistaan esim. sanomalehdessä tai sosiaalisissa medioissa on kuvaajan nimi mainittava tekijänoikeuslain edellyttämällä tavalla. Sosiaalisessa mediassa kuvaajan voi merkitä julkaisuun @STUDIOWISUALS tai kuvaajan nimellä Maikki Wuoristo.

 

3. Kuvien toimitus & maksu

Kuvausta varatessasi varaus vahvistetaan maksamalla koko kuvausmaksu tai ensimmäisenä eränä kokonaisuudesta varausmaksu 100/200€. Laskun saat sähköpostiin ja maksamalla vahvistat varauksen. Varausmaksu sisältyy aina kuvauksen kokonaishintaan. Kuvauksen loppulasku lähetetään kuvauksen jälkeen (hääkuvauksessa ennen). Maksettuasi loppulaskun n. 1-2 viikon sisällä saat linkin valmiisiin kuviin. Valokuvat toimitetaan somekokoisena sekä täysresoluutiona asiakkaalle JPEG -muodossa(sRGB). Asiakas saa kuvansa ladattavaksi pilvipalvelun kautta. Valokuvaajalla vastuu pitää kuvien gallerialinkki voimassa 2 kuukauden ajan jonka sisällä asiakkaan voi ladata kuvat käyttöönsä. Täysresoluutio kuvat  toimitetaan sähköisellä linkillä, joka on voimassa 1 viikon lähetyksestä. 

 

4. Peruutus

Miljöökuvauksissa on aina säävaraus ja tarpeen vaatiessa kuvausaika voidaan siirtää toiselle päivälle. Jos sinulla on muusta syystä tarve siirtää kuvausta, sen voi tehdä maksutta kerran. Toisesta siirto kerrasta veloitetaan 50 €. Kuvausvaraus on aina sitova, kun olet maksanut kuvauksen tai varausmaksun kuvauksesta. Kuvauksen voi peruuttaa kokonaan veloituksetta 1kk ennen kuvausta, tämän jälkeen perutuista kuvauksista pidätetään varausmaksu 100/200€.

 

5. Matkakulut

Matkakorvaus on 0,50 €/km yli 10 km jälkeen kohteesta Kirkkokatu 10, Salo.

 

.

bottom of page