Brändikuvaus & tuotekuvaus

Kuvaan yrityksille brändi-, lifestyle- ja tuotekuvia käytettäväksi sosiaaliseen mediaan, verkkosivuille sekä muuhun markkinointiin

Valokuvat eivät ole vain kuvia, vaan ne auttavat kertomaan tarinoita ja myymään brändiäsi. Ja tärkeimpänä tehtävänään ne saavat ihmiset tuntemaan. Brändikuvaus on parhaimmillaan kuvaus, joka kertoo yrityksen tarinaa monipuolisesti. Kuvauksen taustalla on selkeä visuaalinensuunnitelma ja josta lopputuotteena saadaan juuri sinun tarpeisiin haluttua kuvamateriaalia. 

Yleensä brändikuvaus on yhden päivän rento kuvauspäivä, jossa valokuvaamme sinulle kaikki tarvitsemasi kuvat. Suunnittelemme päivän etukäteen, jotta kuvien värit, asettelu ja tunnelma vastaavat tarpeita ja  brändiäsi. Juuri oikealla tavoin houkuttelevat sinun unelma-asiakkaitasi. Lopputuloksena sinulla on yhtenäinen visuaalinen ilme verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa kuin mainoksissa ja mitä mukavampaa kuin saada valmis kuvapankki, joka tuntuu ja näyttää omalta.

 

Jokainen kuvausprojekti on erilainen ja yritysten kuvatarpeet ja kuvamäärät vaihtelevat, siksi teen mielelläni räätälöidyn kuvapakettitarjouksen tarpeidenne perusteella.